Om Signe

Jeg er certificeret coach. Ligeledes har jeg PD i  supervision og konflikthåndtering. Jeg er desuden uddannet lærer, og har arbejdet som sådan siden jeg blev uddannet.

Jeg har gode redskaber til at hjælpe dig, så du bliver bedre til at håndtere dine udfordringer her i livet. Det være sig på job såvel som privat.

Coaching hos mig

Coaching er for dig, som ønsker at skabe en positiv forskel for dig selv. Du vil opleve at skuldrene falder ned, da du pludselig ikke længere kører rundt i de samme mønstre, men ser muligheder, som er relevante for dig.

Coaching samtalen er en fortrolig struktureret samtale, hvor jeg hjælper dig til, at finde svar på det du har brug, og træffe de beslutninger du skal.

Coaching er ikke terapi. Det er en samtale om nutid og fremtid, som hjælper dig med at reflektere dybere over dig selv og dit liv.

Så har du brug for at se nye perspektiver og hjælp til at føre ændringer ud i livet, er coaching et godt valg.

Livet er fuldt af udfordringer

Mit liv har budt på masser af udfordringer. Såvel professionelt som privat.

Jeg ved at livet går op og ned men, at der altid kommer en bjergtop, med endnu en skøn udsigt.

Coaching har tilført mit liv yderligere dybde og forståelse for mig selv og andre. Jeg glædes, og forbløffes over, hvad samtaler kan gøre for vores liv. Hvor meget det kan ændre ,at få sat ord på det man har tumlet med. Hvordan nye perspektiver pludseligt står lysende klart, når de kommer frem fra hjernens mørke kringelkroge og ud i dagens lys.

Jeg arbejder hele tiden på, at være den bedste udgave af mig selv, i det jeg gør. Nogle gange lykkes det selvfølgelig bedre end andre, men jeg ved, at det er vigtigt for mig, at brænde for det jeg gør, ellers er det ligemeget.

Hvem er jeg ?

Privat er jeg gift og har været det i mange år med den mand, jeg mødte som ung. Jeg er mor til 4 børn. Intet bringer mig større glæder eller større bekymringer. 

Mit liv har budt på mange udfordringer. Privat såvel som arbejdsmæssigt. Jeg kender til det at have et udfordrende arbejde, hvor jeg jævnligt må  stoppe op, se mig selv i øjnene og være meget bevidst om den vej,  jeg videre vælger.

CV

2018            Uddannet i Cool Kids samtale program

2017             Certificeret MINDStrain Stress Coach

2016            Ejer af Signe Kofod Coaching

2016            Certificeret Life og Business Coach hos Manning Inspire

2010            Pædagogisk Diplom i Supervision og konflikthåndtering fra UCC

1997            Lærer i Københavns kommune

1996            Uddannet Folkeskolelærer