Erfaren underviser

Erfaren lærer

Du valgte at blive underviser, fordi du ønskede at gøre en forskel for andre. Du har erfaringen med dig, men glæden ved arbejdet er væk. Du ved ikke hvilken vej livet nu skal føre dig, så arbejdesglæden kommer tilbage. Skal du fortsætte, eller er det nu du skal springe og gøre noget andet.  

Ilden er væk

Hovedet er fuldt med tanker, som bare kører i ring. Sammen med bekymringerne ødelægger de din nattesøvn og giver tankemylder.

Så hvad skal du nu? Det er denne slags beslutninger, der kan være svære at træffe, og de kan være svære at tale om, med dem der er tæt på.

Hvad skal der ske ?

Har du brug for at finde frem til, hvad der skal ske i dit liv, så du igen går på arbejde med glæde, så kan jeg hjælpe dig.

Via coaching samtaler finder vi frem til hvad der er det rigtige for dig. 

Jeg har mange års erfaring fra jobbet som underviser, og gode coaching og supervisions redskaber, som kan hjælpe dig på vej. Coaching er en struktureret samtaleform, hvor vi kommer rundt om det, du har brug for at tale om, og du bliver klogere på, hvad der er det rigtige for dig. Det er ikke mig som kommer med løsningerne men via samtaler, finder vi frem til løsninger som passer til dig.

Kontakt