Ny lærer

Ny lærer

Lærerlivet var ikke som du troede. Det er hårdt at starte op som ny underviser og fyldt med opgaver du slet ikke vidste eksisterede. Du er udkørt, frustreret, stresset, og overvejer at give op. Men der er hjælp at hente. Virkeligheden kan blive god og drømmene om at gøre en forskel kan føres ud i livet.

Virkeligheden overrasker

Som ny lærer kan du bliver overvældet af den virkelighed der møder dig. Mange bliver overraskede over lærelivet. Selvom du har været i praktik og måske været vikar, er livet som lærer langt mere omfattende end forventet.

Kender du det?

Opgaverne er mange, og kravene vælter ind fra alle sider. Der er mange nye mennesker at forholde sig til, og de hiver i dig fra alle sider.

Det at stå i et klasserum, og skulle være den der er ansvarlig, kan være skræmmende. Specielt når man endnu ikke helt har fundet sig selv i den nye rolle. Spørgsmålene er konstante, og du tvivler på, om det du gør er rigtigt. Det kan være grænseoverskridende at skulle bestemme så meget og svært at hele tiden at tage stilling.

Hvem er du i arbejdet? Hvor går dine grænser? Hvilke svar er de rigtige at give? Hvordan udfører du arbejdet, så du forbliver tro mod den du er, og det du står for.

Måske er du så træt, når du går hjem, at du ikke har overskud til dit privatliv. Tanker og bekymringer myldrer rundt og fylder hovedet op. Du kan ikke lade arbejdet ligge. Der er altid mere, som kan gøres.

Der er hjælp at hente

Hvis du kan kende dig selv i det her, er det helt normalt. Men det skal selvfølgelig ikke fortsætte sådan. Jeg kan hjælpe dig til at finde dig selv i jobbet, så du kan få skuldrene ned, få glæde ved dit job og nyde det at være underviser. 

Gennem samtaler finder vi frem til de løsninger som passer til dig. Jeg har mange års erfaring i jobbet som lærer, men jeg kommer ikke med løsningerne. Dem finder vi i fællesskab, så de passer til dig og din virkelighed. 

Kontakt